Kollaborativ Evaluering

Vores tilgang til evaluering er, at evalueringen kun er relevant, hvis den gør os klogere på det, vi gør. Og hvis den gør os i stand til at forbedre praksis, i den retning, som vi ønsker. Evalueringen skal give os lyst til at lære og skabe meningsfulde forandringer af det, der optager os.

Læs denne case for at få et indblik i samspillet mellem brug af evaluering og forandringer i praksis -det handler om ledere og medarbejderes samarbejde

ugla insights innovativ evaluering

Evaluering og evalueringspraksis

I UGLA Insights udfører vi evalueringer, og gør jer i stand til selv at lave evalueringer, der kan bruges i organisationen. Vores fokus i evaluering er, at evaluering binder styringskrav og strategiske mål sammen med praksis og dagligt arbejde. Så er der fundament for fælles nye løsninger.

Evalueringer

Vi planlægger, udvikler og udfører evalueringen i samarbejde med jer. Vi er hele tiden i tæt dialog om enten den kerneopgave, I ønsker at udvikle og forandre på baggrund af evalueringen, eller den viden, I skal bruge som dokumentation.

Vi udvikler en målrettet situationsanalyse, der skaber en grundlæggende forståelse for hvad I gør, hvorfor I gør sådan, og hvad I gerne vil vide om jeres praksis eller indsats. Vi udvikler jeres egen forandringsteori, der fokuserer på indsatser i evalueringen. Det betyder, at viden fra evalueringen kan anvendes direkte i den situation, I står i på evalueringstidspunktet.

Jeres evalueringspraksis

Evaluering er alle steder, og det har værdi selv at kunne lave evaluering af god kvalitet og kunne anvende viden fra evaluering til udvikling og dokumentation af praksis. Når I ønsker at indarbejde evalueringskapacitet, læring og udvikling i jeres kerneopgave, fungerer vi som jeres sparringspartner i processen. Vi sætter os grundigt ind i jeres praksis, og videreudvikler eksisterende evalueringsmetoder eller laver nye, der passer præcist til jeres unikke situation og ressourcer.

Vi sørger for at evalueringstilgangen indarbejdes meningsfuldt og kompetent i jeres organisation.

Interesseret i at høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din organisation med innovativ evaluering.

Skriv til os her