Læring og kompetenceudvikling

Vi tilbyder læring og kompetenceudvikling i jeres praksis baseret på erfaringsmønstre fra andres praksis og forskning, fx iagttagne digitale ledelses-personaer, typiske praksismønstre i grøn omstilling for virksomheder, eller mønstre i pædagogiske udviklingsprocesser, eller..?

Læringsforløb

Vi skræddersyer læringsforløb, der passer til jeres situation og afvikler dem i jeres virksomhed eller organisation. Vi har specielt viden inden for digitalisering i virksomheder og det offentlige, uddannelsesområdet, socialområdet og evaluering af projekter og indsatser.

Situationsanalyse

Det er vigtigt at vide, hvor man er, og hvad man bygger på, når man sætter forandring i gang. Situationen betyder derfor alt for, hvilken forandring, I vælger at skabe, og om den er værdifuld for jer. Kendskab til situationen betyder, at I kan erfare, hvad der sker, og lære af, hvordan tingene sker hos jer. Man kan næsten sige at uden en situationsanalyse kan der ikke være værdifuld forandring eller læring, fordi man så kan ikke få øje på det.
Vi laver en situationsanalyse til jer, der fastholder jeres afsæt, eksisterende potentialer og forhindringer for udvikling og læring. Hvad enten det skal bruges i en evaluering eller et læringsforløb.

Læring i praksis

Vi har stor respekt for jeres praksis og presset fra dagligdagens drift. I kan forvente et håndholdt læringsforløb, der rammer lige ned i jeres efterspørgsel på viden og udvikling. Vi er case-baserede, eksperimenterende og undersøgende i vores pædagogik sammen med jer. Vi tager altid udgangspunkt i en grundig research af jeres kerneopgave og vilkår. Det vigtigste for os er jeres læring og udvikling.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din organisation med læringsforløb og kompetenceudvikling.

Skriv til os her