Opbygning af evalueringskapacitet

Vi tilbyder videreudvikling af evalueringsorienteret tænkning i din organisation - altid med afsæt i, hvordan I allerede arbejder med evaluerings- og forandringsprocesser. Vi kan både arbejde direkte og indirekte med evalueringskapaciteten. Se fx vores case med Københavns Professionshøjskole.

Læringsforløb

Vi skræddersyer læringsforløb og arbejde med evaluering og evalueringsorienteret tænkning, der passer til jeres situation, og afvikler forløbene sammen med jer i jeres virksomhed eller organisation.

Vi har solide kompetencer til samskabende evaluerings- og forandringsprocesser fokuseret på: Digitalisering i virksomheder og offentlige organisationer, Uddannelsesområdet (grundskole, gymnasium og videregående uddannelser) og Udviklings- og forandringsprojekter.

Situationsanalyse

Det er vigtigt at vide, hvor man er, og hvad man bygger på, når man sætter forandring i gang. Situationen betyder derfor alt for, hvilken forandring, I vælger at skabe, og om den er værdifuld for jer. Kendskab til situationen betyder, at I kan erfare, hvad der sker, og lære af, hvordan tingene sker hos jer. Man kan næsten sige at uden en situationsanalyse kan der ikke være værdifuld forandring eller læring, fordi man så kan ikke få øje på det.
Vi laver en situationsanalyse til jer, der fastholder jeres afsæt, eksisterende potentialer og forhindringer for udvikling og læring. Hvad enten det skal bruges i en evaluering eller et læringsforløb.

Læring i praksis

Vi har stor respekt for jeres praksis og presset fra dagligdagens drift. I kan forvente et håndholdt læringsforløb, der rammer lige ned i jeres efterspørgsel på viden og udvikling. Vi er case-baserede, eksperimenterende og undersøgende i vores pædagogik sammen med jer. Vi tager altid udgangspunkt i en grundig research af jeres kerneopgave og vilkår. Det vigtigste for os er jeres læring og udvikling.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din organisation med læringsforløb og kompetenceudvikling.

Skriv til os her