Kurser og oplæg

Vi tilbyder forskellige formater af undervisning både online og analogt, samt korte oplæg og længerevarende uddannelsesforløb. Målet med kurser og oplæg er at skabe fundament og motivation for forandring.

Vi tager udgangspunkt i jeres behov

Vi kompetenceopbygger ledere og medarbejdere i evaluering i praksis og lærer jer, hvordan I som organisation kan arbejde med evaluering. Vi kan indgå som oplægsholder på jeres kursus, eller stå for at afvikle kurset og undervisningen for jer. Vi arbejder inddragende og eksperimenterende med jeres udfordringer sammen med jer, og der er i praksis lille forskel på workshops, seminarer og undervisning, fordi læring og jeres situation definerer formatet.

Oplæg

Vi deltager som oplægsholdere i jeres kendte fysiske læringssessioner eller udviklingsseminarer, hvor vi er tilstede i de samme rum. Vi bidrager med et oplæg, og kan efterfølgende efter behov designe sparringsforløb med udvalgte ledere og/eller medarbejdere.

Webinar og møder

Vi har god erfaring med at afholde webinars for organisationer. De kan enten fungere som enkeltstående online oplæg med diskussion eller de kan også kombineres med længere læringsforløb hvor vi kan veksle mellem online webinars og fysiske møder fx i form af workshops eller møder. Vi afholder også sparringsmøder og sparringsforløb online.

Kurser og forløb

Vi designer og afholder kurser og forløb med gentagne nedslag af workshops og seminarer koblet med lokale sparringsrunder for jer i jeres organisation. Det giver sig selv at vi skræddersyer indholdet til det behov I har for at lære at anvende og forstå innovativ evaluering.

Interesseret i at høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om kurser og oplæg.

Skriv til os her