Om Ugla Insights

Ugla Insights laver med sine samarbejdspartnere evalueringer og forandringsprocesser for offentlige og private virksomheder. Sammen skaber vi indsigt i praksis og mål, som grundlag for meningsfuld forandring og udvikling af kerneopgaverne.

Ugla Insights blev stiftet i marts 2019, som en enkeltmandsvirksomhed. I juni 2023 blev Ugla insights omdannet til et ApS. Vores nye CVR nummer er 44 09 76 13.

Opgaverne løses i samarbejde med partnere, praktikere og forskere. Vores kerneværdi er kollaboration for at få tingene til at ske og blive meningsfulde.

Mød Camilla Kølsen, som du møder i samarbejdet med Ugla Insights

I Ugla Insights ApS skaber Camilla forandringer i praksis gennem læring om situationen og samarbejde om fælles løsninger på tværs af organisationens grupper. Samspillet mellem mennesker, evaluering og forretning er hjørnestenene i arbejdet.

I de sidste 20+ år har Camilla arbejdet med evaluering og anvendelse af evaluering inden for uddannelse og digitalisering.

Camilla er cand. mag og phd. og også ansat på Aarhus Universitet, hvor hun arbejder med digitaliseringsprocesser i virksomheder og studerendes digitale kompetencer. Tidligere har Camilla bl.a. i 10 år arbejdet som innovationschef og leder af People, Technology, and Business Lab på Alexandra Instituttet og i to år som forsker i uddannelsesvidenskab på SDU.

Camilla er ejer og stifter af Ugla Insights ApS.

Besøg Camilla på LinkedIn

Camilla Kølsen Petersen