Om Ugla Insights

Vi laver evalueringer for offentlige og private virksomheder. Sammen med vores kunder skaber vi læring i deres organisation, så de bliver i stand til at skabe meningsfuld forandring og udvikle deres kerneopgave.

UGLA Insights - Camilla og Astrid

Mød teamet

Camilla Kølsen Petersen

Camilla Kølsen Petersen

Camilla Kølsen Petersen, stifter af UGLA Insights. Camillas mission er at understøtte forandringsprocesser gennem læring af praksis. Camilla er Cand. mag og phd. og lektor på Aarhus Universitet i Virksomhedsledelse indenfor forskningsområdet Informationssystemer. Her arbejder hun med digitale forandringsprocesser, digitale kompetencer og ledelse. Tidligere har Camilla bl.a. i 10 år arbejdet som innovationschef og leder af People, Technology, and Business Lab på Alexandra Instituttet og i to år som forsker i uddannelsesvidenskab på SDU. I de sidste 20 år har Camilla arbejdet med forandringsteori og innovativ evaluering inden for uddannelse og digitalisering.


Camilla Kølsen Petersen
M: 22 17 28 40
E: camilla@ugla-insights.dk

Astrid Pinholt Søndergaard

Astrid Pinholt Søndergaard

Astrid Pinholt Søndergaard, stifter af UGLA Insights. Astrids store passion er læring, og hvordan man skaber meningsfuld forandring i praksis. Forandring som styrker det, vi er optagede af og det, vi gerne vil blive endnu bedre til. Astrid har en baggrund som projektleder af udviklingsprojekter og har stor erfaring med innovativ evaluering, brugerinddragelse i udviklingsprocesser, metodeudvikling og undervisning. Hun er Cand. mag. i filmvidenskab og medier og er uddannet meritlærer fra VIA University College. En baggrund der kombinerer hendes projektledererfaring med viden om læring, motivation, kompetenceudvikling og undervisning.


Astrid Pinholt Søndergaard
M: 23 25 28 05
E: astrid@ugla-insights.dk