Ydelser

Med udspring i forskning og mange års praksiserfaring tilbyder vi Kollaborativ evaluering, tilpasset evaluering af jeres indsatser, rådgivning, og kompetenceudvikling indenfor evaluering til offentlige og private virksomheder.

Vi har dyb erfaring med at evaluere og hjælpe virksomheder med at opnå størst mulige gevinster inden for især omstillingsprocesser som grøn omstilling og digitalisering såvel som indenfor uddannelse og socialområdet. Herudover har vi speciale i evaluering af enkeltstående udviklings- og innovationsprojekter og projektprogrammer.

Kollaborativ evaluering

I UGLA Insights udfører vi Kollaborative evalueringer og gør jer i stand til selv at lave Kollaborative evalueringer. Sammen udvikler vi jeres unikke evalueringspraksis og evalueringskapacitet.

Læs mere

Læring og kompetenceudvikling

Vi tilbyder læring og kompetence-udvikling. Vi skræddersyer læringsforløb, der passer til jeres situation og afvikler dem i jeres virksomhed eller organisation. 

Læs mere

Kursus og oplæg

Vi tilbyder forskellige formater af undervisning både online og analogt, samt korte oplæg og længerevarende uddannelsesforløb. Målet er at skabe fundament og motivation for forandring.

Læs mere